DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Predstavniki družbe Moro na mednarodni konferenci plemenitih kovin v Dubaju

Začela se je mednarodna konferenca Dubai Precious Metals Conference, ki poteka v organizacji DMCC (Dubai Multi Commodities Centre) in Foretell. Uvodni nagovor sta imela posebna gosta, Ahmed Bin Sulayem, izvršni direktor DMCC in njegova ekscelenca, dr. Saeed M. Al Shamsi, minister za mednarodne odnose Združenih Arabskih Emiratov. Oba sta poudarila stateški položaj Dubaja pri trgovanju tako z investicijskim zlatom kot tudi nakitom, diamanti.

Zelo odzivna je bila prezentacija Isabelle Strauss Kahn iz World Bank. “Centralne banke zlato držijo oziroma povečujejo v svojih rezervah.” Strateške odločitve o količini in ceni zlata za svoje rezerve sprejema zelo ozek krog najvišjega menedžmenta oziroma guverner banke. Ne glede na gibanje cene, zlato bankam prinaša zaslužek,” je izpostavila.

Naslednjih 30 let na področju gospodarstva ne bo izgledalo niti približno tako kot je izgledalo zadnjih 30. Potrebno bo sprejeti težke odločitve. In bolj ko bodo z njimi odlašali, težje in radikalnejše bodo. Znova pa smo dobilli potrditev, da je ne glede na ceno zlata potrebno imeti v lasti 10-15 odstotkov te plemenite kovine.