DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Nakup in odkup zlata z BTC

Moro je strankam ponudil nakup izbranih naložbenih zlatih palic in kovancev s kriptovaluto BTC.  Za plačevanje z BTC potrebujete pametni telefon z naloženo aplikacijo Bitcoin Wallet ali dostop do slednje preko računalnika.

Na www.moro.si/morobitcoin so objavljeni izdelki, ki se jih lahko kupi z BTC. To so zlate naložbene palice kovnic Argor Heraeus in Austrian Mint ter zlati naložbeni kovanci Dunajski filharmoniki, vse s čistino zlata 999,9/1000. Cena za posamezno naložbeno enoto je izražena v evrih. Stranka prav tako dobi račun v evrih, preko plačilnega modula ponudnika www.bitpay.com  pa izvede plačilo z BTC.

Postopek nakupa / odkupa je hiter in preprost.

NAKUP
1. Izberete želeno enoto s klikom / cena je izražena v € in BTC.
2. Drugem koraku vnesete zahtevane podatke in po potrditvi, da se strinjate s splošnimi pogoji trgovanja, se cena nakupa fiksira.
3. Sistem vas preusmeri na povezavo www.bitpay.com, kjer se na zaslonu pojavi QR koda, ki vsebuje naslov prejemnika plačila, plačnika in znesek v BTC.
4. S pametnim telefonom skenirate kodo ali kliknete na link, ki vas preusmeri na naslov vaše virtualne denarnice BTC Wallet, kjer s potrditvijo zaključite nakup.

Časovni okvir za izvedbo nakupa je 15 minut, torej morate izvesti plačilo v roku 15 minut od generiranja QR kode. Po 15 minutah plačilo ni več mogoče.

Družba Moro prejme obvestilo o opravljeni transakciji in takoj po knjiženem nakazilu na TRR je stranki omogočen prevzem.

Če se kupec odloči za osebni prevzem, prejme obvestilo o datumu prevzema v naši poslovalnici v Ljubljani ali Zagrebu.  Ko pa se odloči za hrambo v depoju družbe Moro, si iz računa v spletni trgovini natisne račun in potrdilo o hrambi (naložbene zlate palice so zabeležene s serijskimi številkami) ter splošne pogoje hrambe. Pogoji hrambe in cenik so dostopni na  www.moro.si/morobitcoin/storage/

Pri prevzemu naložbenega zlata veljajo ostale določbe splošnih pogojev.

ODKUP
1. Naložbene zlate palice in kovance lahko osebno prodate v naši poslovalnici v Ljubljani ali Zagrebu ali nam jih pošljete kot vrednostno pošiljko.
2. V kolikor prejemo v odkup naložbeno zlato kot pošiljko, priložite točno specifikacijo pošiljke in kopijo veljavnega osebnega dokumenta (slika in podatki morajo biti vidni). Identifikacija je potrebna po ZPPDFT-1.
3. Prejeta pošiljka se v družbi Moro odpre ob navzočnosti komisije, ki preveri kvaliteto in ustreznost naložbenega zlata.
4. Po strokovnem pregledu zlatih kovancev in/ali palic se fiksira cena, izvede odkup in izplačilo z BTC v vašo virtualno denarnico Wallet.
5. V kolikor prejete zlate palice in/ali kovanci ne ustrezajo mednarodnim merilom, jih na stroške pošiljatelja družba Moro vrne naslovniku.

Vse kar potrebujete, če želite za prodano naložbeno zlato prejeti izplačilo v BTC, je Wallet.

Plačevanje z BTC je bistveno hitreje, ne potrebujete gotovine, prav tako ni stroškov provizije plačevanja preko UPN naloga. Plačano blago pa lahko prevzamete takoj po uspešno izvedeni transakciji oziroma se odločite za hrambo naložbenega zlata.

Virtualne denarnice (Wallets), kje je mogoče BitPay plačilo:
BitPay Wallet
Copay Wallet
Mycelium Wallet
Airbitz Wallet
Electrum Bitcoin Wallet
Bitcoin Core
Bitcoin.com Wallet