DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Trend rasti cene zlata; Irena Moro

Zlato je v trendu rasti, to je rast, ki smo jo čakali. Zlato je postalo močno napram svetovnim valutam. Obrestne mere ostajajo nizke, kar je še en pokazatelj počasne gospodarske rasti, trdita sestri Aden, ki spremljata finančne trge že več kot 40 let. Tehnično gledano je bila bistvena podporna meja 1365 – 1385 ameriških dolarjih za trojsko unčo zadnjih pet let močno presežena, kar pomeni, da je rast zlata navzgor neomejena. Močna cena zlata in hitra rast nas opozarjata na gospodarsko krizo ali celo na politično krizno žarišče v svetu, vsekakor je to lahko tudi Iran.

Z rastjo cene zlata lahko pričakujemo rast tudi drugih plemenitih kovin. Največji potencial ima vsekakor platina, na katero se v Sloveniji ob nakupu obračuna 22 odstotni DDV. Vsekakor je to atraktivna  naložba za pravne osebe. Naložbeniki v člankih finančnih strokovnjakov niso nikoli obveščeni, da pri nakupu srebra, platine in paladija plačajo poleg premije na borzno ceno tudi DDV, ki ga pri prodaji zgubijo. To je zelo pomemben podatek, ko se odločate za tovrstne naložbe.

Kot drugo, vam bo večina finančnih strokovnjakov v Sloveniji odsvetovala naložbo v fizično zlato. Namreč provizije za te strokovnjake so izredno nizke, oziroma prenizke, da bi se ukvarjali z zlatom. Z nakupi tujih lastnikov bank v Sloveniji ugotavljamo, da tudi bančni svetovalci vse manj svetujejo naložbe v investicijsko zlato. Moramo se zavedati, da tujim lastnikom ni v interesu, da imamo Slovenci v posesti fizično zlato, saj z njim upravljamo sami, hkrati za svojo socijalno varnost in boljšo pokojnino poskrbimo sami. Priporočam, da od 20 do 25 odstotkov portfelja zavarujete z naložbenimi zlatimi kovanci ali palicami. Dnevno vas na naši spletni strani tudi obveščamo o boljših ponudbah kovno novih zlatnikov in palic. Pomeni, da je vaša naložba lahko cenovno zelo ugodna glede na trenutno borzno ceno.

Z današnjim dnem smo v skladu s politiko poslovanja evropskih kovnic tudi dodatno znižali pribitke pri nakupu zlatih palic in zlatnikov. Ne pozabite, da je tudi Bitcoin pričel ponovno rasti in naj vas spomnim, da imate možnost, že od leta 2014, da preko BTC trgovine na naši spletni strani ali v menjalnici Bitstamp kupite zlate palice in zlatnike.

V kolikor se boste odločili za svetovanje v naši družbi, se bomo za vas še dodatno potrudili, da boste z naložbo dolgoročno tudi zadovoljni in likvidni!

Irena MORO
lastnica in direktorica družbe Moro