DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Investirajte v mednarodno likvidno zlato, komentar Irena Moro

Mednarodne finančne in gospodarske razmere terjajo od naložbenika, da se glede osebnih financ efikasno odloči, da zavaruje svoje premoženje. Glede na pogodbe, ki jih imamo s kovnicami, priporočamo, da se za naložbo v investicijsko zlato odločite čim prej, vsekakor pa še v poletnih mesecih. Namreč, indikatorji za rast cene zlata so močni, kot drugo po podatkih londonskega World Gold Council lahko pričakujemo moteno dobavo zlata, saj so nekateri glavni rudniki večinoma zaprti. Navsezadnje nekatere države v tem letu že omejujejo izvoz zlata, kar je vidno iz dokaj omejene ponudbe (Švica, Kanada, Avstralija). Družba Moro bo zaradi dolgoletnega trgovanja še naprej zagotavljala določen del investicijskega zlata iz notranjega trgovanja (Slovenija, Avstrija).

Hkrati nacionalne banke po Evropi zavarujejo imetje na transakcijskem računu do 100.000 evrov, po novem je pri obvestilih, ki jih prejmemo od poslovnih bank dodana beseda, do preklica.

Želim poudariti, da se družba Moro ograjuje od ponudbe zlata, vezano na nekatere druge spletne ponudnike zlata v Sloveniji, ki brez naše odobritve kopirajo vsebino tekstov, fotografije, pogoje nakupov iz naše spletne strani, in se s tem poskušajo istovetiti z nami. Zato vam priporočam, da se pred nakupom pri drugih ponudnikih nujno pozanimate o izvoru, kvaliteti izdelkov in rokih dobave.

Nakup srebra je v Sloveniji obdavčen z 22 odstotno stopnjo, zato ga kot naložbo za fizične osebe ne priporočamo. Tovrstna naložba zahteva tudi večjo prostornino hrambe in je lahko dokaj nelikvidna.

Vsekakor v družbi Moro naložbenikom priporočamo, da del finančnega premoženja preusmerijo v stabilno premoženje, investicijsko zlato, predvsem tudi zaradi likvidnosti naložbe.

Irena Moro, direktorica