DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Trgovanje s plemenitimi kovinami na voljo na platformi Godbex

Trgovalna platforma Godbex

Družba Moro v sodelovanju s tehnološkim podjetjem Infostream v letu 2021 predstavlja inovativen način spletnega trgovanja s plemenitimi kovinami na osnovi ponudbe in povpraševanja. Nakup in prodaja fizičnih plemenitih kovin sta možna ob registraciji na trgovalni platformi Godbex. Registracija je hitra, enostavna in povsem brezplačna.

Uporabniku prijazna platforma omgoča trgovanje z naložbenimi palicami iz zlata, srebra, platine in paladija ter z izbranimi zlatniki certificiranih kovnic, kot so Austrian Mint, Argor Heraeus, Heraeus in PAMP. Trgovanje poteka 24 ur na dan, 7 dni v tednu in z bistveno nižjo provizijo nakupa in prodaje fizičnih plemenitih kovin. Trgovanje je možno v dveh valutah, v ameriških dolarjih in evrih, kmalu pa bodo na voljo tudi novi trgovalni pari. Na voljo je več trgovalnih opcij, od najbolj enostavnih za nove uporabnike do zahtevnejših. Trgovalne opcije uporabnik izbira v skladu z lastnimi željami in po najboljših pogojih glede na stanje na trgu v vsakem trenutku.

Platforma Godbex nudi različne oblike depozita sredstev, lahko gre za depozit denarnih sredstev (USD ali EUR) preko SEPA ali mednarodnega bančnega nakazila. Lahko pa uporabnik izbere depozit certificiranih naložbenih plemenitih kovin, ki jih morda že ima v lasti.

Vsi registrirani uporabniki imajo možnost hrambe naložbenih plemenitih kovin v varovanih sefih družbe Moro in mednarodno priznanega podjetja s področja logistike in hrambe plemenitih kovin – Loomis. Hramba je popolnoma transparentna in revidirana, hkrati pa za uporabnika diskretna in varna. Nudimo 100 odstotno locirano hrambo, kar pomeni, da ima uporabnik v vsakem trenutku v svojem uporabniškem profilu pregled nad plemenitimi kovinami, ki jih hranimo v imenu uporabnika, na osnovi serijskih številk.

Vse plemenite kovine so uporabniku ob predhodni najavi na voljo za takojšnji osebni prevzem, plemenite kovine pa je možno tudi dostaviti na registriran naslov v Sloveniji ali tujini (EU). Vse pošiljke so zavarovane na polno vrednost in sledljive.

Z aplikacijo Godbex bo trgovanje s plemenitimi kovinami še lažje in vedno pri roki. Aplikacija omogoča vse fukcije trgovanja, vključno s pregledom zaloge, depoziti, dvigi, pregledom trgov, itd. Na voljo je tako za naprave Android in iOS.

Ključne prednosti:

  • Hitra, enostavna in brezplačna registracija
  • Nižje provizije nakupa in prodaje
  • Trgovanje poteka 24 ur na dan, 7 dni v tednu
  • Možnost hrambe v varovanih sefih
  • Transparentna in revidirana hramba: 100 odstotno alocirana hramba
  • Velika izbira trgovalnih opcij, ki jih izbere uporabnik
  • Možnost trgovanja v več valutah
  • Mednarodna, zavarovana dostava
  • Trgovanje na spletu in aplikacija za Android ter iOS naprave