DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Skupaj z vami doniramo mednarodnim šolam v Sloveniji; Irena Moro

Vse več naložbenikov se pri izbiri ponudnikov naložbenega zlata v Sloveniji odloča za nakup v družbi MORO. Eden od razlogov je prav gotovo zavedanje, da  del sredstev neposredno donirajo preko Fundacije MORO študentom in dijakom. S tem tudi naši naložbeniki podpirajo pridobitev prepotrebnega znanju, ki ga mladi dobijo v mednarodnih šolah v Sloveniji.

Kar je najpomembnejše, pri nakupu zlata naložbenik kljub donaciji ne plača višje cene!

Za podporo se lepo zahvaljujem tudi prestižnemu švicarskemu podjetju s tradicijo CARAN d’ACHE in njihovemu glavnemu zastopniku prelepih pisal za Slovenijo, družbi Zlato pero, ki jo zastopa Peter Smodila.

V šolskem letu 2009/2010  smo zbrali 22.798,83 evrov in neposredno donirali mednarodni šoli Danile Kumar znesek v višini 18.215,55 evrov ter s tem omogočili:

  • dodatno trimesečno bivanje in poučevanje tuje profesorice na mednarodnem oddelku osnovne šole Danile Kumar,
  • mednarodno izmenjavo študentov mednarodne šole Danile Kumar iz Ljubljane in Costeas-Geitona iz Aten,
  • soorganizacijo in finančno podporo mednarodnega dne , ki je bil organiziran za študente in njihove starše na Šobcu pri Bledu,
  • nagrajevanje rednih profesorjev na mednarodnem oddelku na osnovi določb vodstva šole Danile Kumar,
  • finančno podporo pri organizaciji strokovnih predavanj na mednarodni šoli.

Z novim šolskim letom 2010/11 je za enoletno obdobje predsedovanje fundacije prevzela direktorica mednarodnega oddelka osnovne šole Danile Kumar, Irena Šteblaj.

Družba Moro je na osnovi nakupov zlatih palic in kovancev za novo šolsko leto šoli že dodatno namenila znesek v višini 10.120 evrov.

Z novim šolskim letom smo pristopili tudi k NOVEMU PROJEKTU – zbiranja denarnih sredstev za NAKUP RAČUNALNIŠKE IN PROGRAMSKE OPREME za mednarodno šolo Danile Kumar. Vrednost projekta je ocenjena na 40.000 evrov.

Delovanje fundacije je s pismom podprla tudi njena ekscelenca, kraljica Rania Al-Abdullah iz Jordanije, kar si štejemo v čast.

Za vso podporo in donacije na TR SI56 2900 000 55735 378 se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo.

S spoštovanjem,
Irena MORO

PS: Po prejemu donacije vam pošljemo pogodbo o donaciji, katero lahko uveljavljate pri zmanjšanju davčne osnove oziroma pri dohodninski napovedi za leto 2010.