DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Na voljo so različni priložnostni in zbirateljski kovanci po znižanih cenah. Ob nakupu vam poklonimo 3 € kovanec RS.

Ponudba in povpraševanje na področju plemenitih kovin

Povpraševanje po fizičnem zlatu je po vsem svetu preseglo ponudbo, zato se je cena zlatim kovancem in malim palicam povišala glede na borzno ceno, tako po podatkih Svetovnega zlatega sveta (World gold council).

Svetovne kovnice, katerih zastopniki smo, s proizvodnjo ne morejo zadostiti niti svojim trgom (npr. kanadska kovnica »Royal Canadian Mint«, avstralska»The Perth Mint«, ameriška »US Mint«, južnoafriška »South African Mint«, kitajska China Gold Coin Inc.) zato so pošiljke kovancev z letnico 2009 za evropski trg začasno ustavljene. V Evropi in v Sloveniji bodo občasno iz dunajske kovnice »Münze Österreich« na voljo samo še zlati naložbeni kovanci »Dunajski filharmoniki« in dukati.

Zaradi povečanega povpraševanja bodo v mesecu novembru v dunajski kovnici kovali zlate kovance Dunajske filharmonike, mase 31,1035g (1 troyaška unča), v mesecu decembru pa vse manjše enote teh kovancev. To pomeni, da se bodo dobavni roki še podaljšali. Smo v neposredni povezavi z dobaviteljem, ekskluzivna pogodba nam omogoča hitrejšo dobavo v Slovenijo.

Kupce še enkrat obveščamo, da od izvedenega naročila ne morejo odstopiti. Naša družba za vsakega kupca na borzi kupi zlato po dogovorjeni ceni, izračunani glede na trenutno borzno ceno. Dobava je s tem zagotovljena. Za vse naložbene kovance, katerih dobavni roki niso razumni, oziroma zagotovljeni v tem letu, ne bomo sprejemali naročil. Unicredit banka nam hkrati omogoča, da vsa prispela plačila prejme dobavitelj še isti dan.

Za vse informacije smo vam na voljo. Irena Moro