DRUŽBA MORO - mednarodno priznani trgovec z zlatom

Levo – akcijska ponudba

Srebrnik 1 oz Una in lev 2024: starodavna legenda upodobljena na kovancu iz čistega srebra. Cena 145 €.

Naložbe kapitala v zlato

V zadnjih 18-ih letih je danes cena zlata dosegla najvišjo vrednost. Ena unča zlata je ob pisanju tega članka na newyorški borzi vredna 474 ameriških dolarjev. Po vseh izračunih in na osnovi zadnjega elektronskega sporočila, ki nam ga je poslal guru svetovne ekonomije, g. Mark Faber, se cena zlata ne bo zaustavila. Naših ocen o gibanju cene zlata ne bi želeli postavljati previsoko, vendar že v nekaj dneh pričakujemo, da bo cena zlata na obeh pomembnih svetovnih borzah v New Yorku in Londonu dosegla vrednost 480 USD za unčo.

Zato vam svetujemo, da v kolikor ste se odločili za nakup zlata, da to storite še danes.

V svojih rokah boste imeli varno naložena denarna sredstva, katerih vrednost se iz dneva v dan povečuje.

Gibanje cen žlahtnih kovin spremljamo praktično vsako uro in nekatere naše stranke so nam izredno hvaležne, da smo jih poklicali in posebej opozorili na rast cene zlata. Največje povpraševanje je po zlatih palicah, težkih 250 gramov, in po kovancih “Dunajski filharmoniki” avstrijske kovnice, težkih eno unčo.

Cena srebru prav tako konstantno narašča, vendar o naložbah v srebro kdaj drugič. Pač pa vam svetujemo, da razmislite o nakupu paladija! Paladij sicer ni, tako kot zlato, oproščen plačila DDV, vendar bo njegova cena dolgoročno naraščala. Za to govori že samo dejstvo, da ga je na tržišču težko kupiti, saj kovnice, banke in trgovci po svetu špekulirajo na rast njegove cene in ga hranijo globoko v svojih trezorjih.

Rasti cen žlahtnih kovin v roku meseca dni: paladij 8,60%; zlato 7,94%; srebro 5,66%; platina 4,60% (po viru ABN AMRO BANK Zürich na dan 22.9.2005 ob 11.20 uri).

Dovolite še nekaj besed o slovenskih medijih: v naših prostorih v WTC na Dunajski 156, naše stranke lahko preberejo dnevnik Delo, revijo Kapital, do nekaj dni nazaj tudi za Slovence pomemben dnevnik Finance, katerega naročnino smo odjavili. Kljub dejstvu, da so novinarji te hiše izredno prijazni, še vedno razen dnevnih vrednosti zlata, srebra in platine, ne zasledimo, da bi finančni strokovnjaki ali analitiki opozarjali na občutno rast cene zlata in priporočali zlato kot varno alternativno naložbo z visokimi donosi. Cena zlatu je v zadnjih petih letih pa do danes narasla za 73,91%, zato izzivamo slovenske novinarje, ki se ukvarjajo s tematiko finančnih naložb, da se informirajo, raziščejo in spremljajo tudi dogajanja na trgu alternativnih naložb v zlato in ostale žlahtne kovine. Z ažurnimi in aktualnimi novicami o tovrstnih naložbah bodo naredili veliko uslugo investitorjem, ki informacij ne bodo več prisiljeni iskati izven Slovenije, ter tudi in nenazadnje svojim časopisnim hišam.

Nasprotno pri dnevnem prebiranju tujih strokovnih časopisov in revij, med njimi dnevnika Financial Times, mesečnika Forbes Global, tednika Der Speigel in drugih, dobimo podrobne informacije in opozorila na dogajanja na trgu zlata in drugih žlahtnih kovin.

Povabljeni ste na kavo, pri nas si boste ogledali izbor najlepših in najvrednejših kovancev sveta!

Irena Moro